logo

Illustratie

Illustratie


Naast het runnen van de winkel en het organiseren van workshops ben ik, Lisa Manuels, ook illustratrice. Tekenen is iets waar ik heel erg blij van word. Ik verkoop mijn eigen werk in de winkel, maar ik maak ook illustraties in opdracht. Het liefste werk ik handmatig en maak ik mijn werk af op de computer. De laatste tijd ben ik veel bezig met papier en schaar en knip ik vormen uit papier om daarmee te illustreren.

Ben je op zoek naar een illustratie? Neem dan vrijblijvend contact met me op via info@elleaime.nl. Ik maak niet alleen geboortekaartjes, maar ook illustraties voor websites, tijdschriften, trouw- of verhuiskaarten of gewoon voor aan de muur!

Geboortekaartje

Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje? Ik maak er heel graag eentje voor je/jullie! Bekijk hieronder mijn portfolio om te zien wat ik zoal maak.
Je vraagt je misschien af wat zoiets ongeveer gaat kosten, voordat je vast gaat fantaseren over wat je allemaal op dat kaartje zou willen zien. De kosten variëren per opdracht, het ligt vooral aan hoeveel werk het is en wat je precies zou willen. Ook is er een verschil tussen het maken van een totaal nieuwe en unieke illustratie en het gebruiken van een illustratie die ik al eens gemaakt heb.
De prijzen zitten tussen de €200,- en de €350,- exclusief drukkosten.
Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie via info@elleaime.nl.